Vin fiert
Simplu:
La 1 litru de vin rosu, punem 120g zahar si jumatate de coaja de la o portocala. Daca doriti puteti pune si o lingurita de scortisoara.
Fierbem totul 3-4 minute intr-o oala acoperita. Lasam vinul sa se raceasca putin tot acoperit, apoi il strecuram si il servim.
Craciun fericit!
Vin fiert
2015-01-28 11:17:25
Serves 4
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Ingredients
- 1 litru de vin rosu
- 120g zahar
- jumatate de coaja de la o portocala
- o lingurita de scortisoara.
Instructions
- Fierbem totul 3-4 minute intr-o oala acoperita. Lasam vinul sa se raceasca putin tot acoperit, apoi il strecuram si il servim.
Notes
- Daca ai incercat si tu aceasta reteta si vrei sa imi arati poze cu rezultatul tau, poti trimite pozele la aceasta adresa: bibiskitchen@outlook.com.
Bibi's Kitchen https://www.bibiskitchen.ro/