Pui cu ciuperci

iunie 12, 2015 | By

Dragii mei, astazi avem o reteta rapida si sanatoasa. Cu putina indulgenta o putem asemana cu o „ciulama light” , in sensul ca, datorita amidonului, mirosul si textura ne pot duce cu gandul la ciulamaua cea gustoasa :). Pentru cine tine la silueta, dar vrea sa manance si ceva gustos, iata cum se face:

Ingrediente:

  • 300g piept de pui 
  • 400g ciuperci albe
  • o ceapa
  • 30g amidon

 Tocam  ceapa marunt si ciupercile lamele.

rsz_img_1191

Apoi le  inabusim intr-o  tigaie cu capac 5 minute.

rsz_img_1106

Puiul il  fierbem in 500ml de apa timp de  15 minute. Cand e gata il taiem in bucati mai mari.

Pregatim alta cratita in care  punem ciupercile si ceapa, peste care  turnam puiul si 250ml din apa in care a fiert puiul. Adaugam amidon , amestecam bine si turnam din apa din cand in cand pana se ajunge la consistenta dorita (la foc mic).  Lasam  la fiert cateva minute pana se ingroasa.

 Bon appétit!

Pui cu ciuperci
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Prep Time
5 min
Cook Time
15 min
Ingredients
  1. 300g piept de pui
  2. 400g ciuperci albe
  3. o ceapa
  4. 30g amidon
Instructions
  1. Tocam ceapa marunt si ciupercile lamele.
  2. Apoi le inabusim intr-o tigaie cu capac 5 minute.
  3. Puiul il fierbem in 500ml de apa timp de 15 minute. Cand e gata il taiem in bucati mai mari.
  4. Pregatim alta cratita in care punem ciupercile si ceapa, peste care turnam puiul si 250ml din apa in care a fiert puiul. Adaugam amidon , amestecam bine si turnam din apa din cand in cand pana se ajunge la consistenta dorita (la foc mic). Lasam la fiert cateva minute pana se ingroasa.
Bibi's Kitchen https://www.bibiskitchen.ro/
Share Button