Pui cu ciuperci
Dragii mei, astazi avem o reteta rapida si sanatoasa. Cu putina indulgenta o putem asemana cu o „ciulama light” , in sensul ca, datorita amidonului, mirosul si textura ne pot duce cu gandul la ciulamaua cea gustoasa :). Pentru cine tine la silueta, dar vrea sa manance si ceva gustos, iata cum se face:
Ingrediente:
- 300g piept de pui
- 400g ciuperci albe
- o ceapa
- 30g amidon
Tocam ceapa marunt si ciupercile lamele.
Apoi le inabusim intr-o tigaie cu capac 5 minute.
Puiul il fierbem in 500ml de apa timp de 15 minute. Cand e gata il taiem in bucati mai mari.
Pregatim alta cratita in care punem ciupercile si ceapa, peste care turnam puiul si 250ml din apa in care a fiert puiul. Adaugam amidon , amestecam bine si turnam din apa din cand in cand pana se ajunge la consistenta dorita (la foc mic). Lasam la fiert cateva minute pana se ingroasa.
Bon appétit!
- 300g piept de pui
- 400g ciuperci albe
- o ceapa
- 30g amidon
- Tocam ceapa marunt si ciupercile lamele.
- Apoi le inabusim intr-o tigaie cu capac 5 minute.
- Puiul il fierbem in 500ml de apa timp de 15 minute. Cand e gata il taiem in bucati mai mari.
- Pregatim alta cratita in care punem ciupercile si ceapa, peste care turnam puiul si 250ml din apa in care a fiert puiul. Adaugam amidon , amestecam bine si turnam din apa din cand in cand pana se ajunge la consistenta dorita (la foc mic). Lasam la fiert cateva minute pana se ingroasa.